Nieuws

Nijmeegse Vierdaagse

In verband met de Nijmeegse Vierdaagse is de praktijk op dinsdag 16 juli gesloten. Komen jullie onze collega Bart aanmoedigen? Geplaatst op 14-7-2024
Lees meer »

Valtraining bij Fitpunt 2023

Ongeveer een derde van de over het algemeen gezonde mensen van 65 jaar en ouder valt minstens een keer per jaar. Zorgelijk is dat het cijfer van valincidenten en de ernst van de complicaties ervan met de leeftijd toenemen.
Lees meer »

Update november 2021

In verband met de oplopende cijfers van de coronabesmetting, heeft de overheid een aantal aangescherpte maatregelen ingesteld. Voor onze praktijk heeft dat de volgende consequenties: Fysiotherapie Kom je voor behandeling fysiotherapie en word je in een van de behandelkame...
Lees meer »

Jubileum!

Deze maand bestaat Fysiotherapie Fitpunt 20 jaar. Al 20 jaar lang staan we klaar om mensen te helpen die fysiotherapie nodig hebben of manuele therapie of misschien wel kinderfysiotherapie of gewoon lekker willen meedoen met allerlei soorten trainingen.
Lees meer »

Update 3 mei 2020

Veilig naar de fysiotherapeut Voor een behandeling fysiotherapie, manueel therapie of kinderfysiotherapie kan je een afspraak maken. Om te bepalen of je in de praktijk behandeld kan worden, volgen we het onderstaande schema: Bron:
Lees meer »

Nieuws 22 april 2020

In verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus worden tot 20 mei 2020 de beperkende maatregelen die voor de praktijk van toepassing zijn gecontinueerd. In deze nieuwsbrief leggen we je uit wat dit betekent voor de fysiotherapie en de training en welk al...
Lees meer »

Update 6 april

In verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is het dringend advies om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Dit betekent dat wij in ieder geval tot eind aprill zoveel als mogelijk fysiek contact zullen vermijden.
Lees meer »

Update 24 maart ivm behandelingen fysiotherapie

In verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is het dringend advies om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Dit betekent dat wij in ieder geval tot 6 april zoveel als mogelijk contact zullen vermijden.
Lees meer »

Update ivm coronamaatregelen

In de afgelopen week is meer duidelijk geworden wat het coronavirus betekent voor de praktijk. Het meest belangrijk is dat de praktijk open mag blijven en wij de medisch noodzakelijke zorg kunnen blijven geven. Hierbij blijven wij wel de richtlijnen van het RIVM volgen.
Lees meer »

Maatregelen praktijk ivm coronavirus

Het coronavirus vraagt om onze aandacht Omdat het coronavirus steeds dichterbij komt en en de regering een aantal besluiten heeft genomen zijn ook wij genoodzaakt de nodige maatregelen te treffen volgens de richtlijnen van het RIVM.
Lees meer »