Fitness

Fitness bij Fysiotherapie Fitpunt is anders. De basis is zoals overal, het verbeteren van fitheid in spierkracht en conditie. Maar bij ons train je altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Wij gaan graag de uitdaging met je aan om een trainingsprogramma te bieden voor het verbeteren van de fitheid en bewegelijkheid. Hierbij maakt het niet uit hoe oud je bent of bijvoorbeeld om een medische reden beperkingen hebt. Samen kijken we wat mogelijk is en of we nog een stapje verder kunnen gaan. Dit alles natuurlijk wel op basis van deskundige en persoonlijke begeleiding. Bovendien train je in kleine groepen waardoor er altijd voldoende tijd en aandacht voor je begeleiding is. Ook vergroot het de mogelijkheden om met medesporters een praatje te kunnen maken. Hierdoor is de Fitness ook gezellig en voor velen meer dan alleen maar sporten.

Hoe vaak je per week wilt sporten stem je met je begeleider af. Van maandag tot en met zaterdag zijn er mogelijkheden. Het voor jou op maat gemaakte trainingsprogramma is je leidraad in de training. Naast moderne kracht- en cardioapparatuur is er ook ruimte om bijvoorbeeld met matjes, dumbells,  en stokken oefeningen te doen. Resultaten en vooruitgang volgen we op de voet. Zo kunnen we je programma blijven aanpassen en verbeteren.

Wij zijn ervan overtuigd dat Fitness goed werkt om bijvoorbeeld:

  • je conditie en spierkracht te verbeteren
  • op gewicht te blijven of je lichaamsgewicht te verminderen
  • rug- en RSI klachten te voorkomen
  • je lenigheid en balans te behouden
  • hart- en vaatziekten te voorkomen
  • pijnklachten door “slijtage” te voorkomen of verminderen
  • je overige sportprestaties te ondersteunen


Wil je aan de slag, bel dan om een afspraak voor de intake te maken. Of loop gewoon even binnen om een indruk te krijgen van onze trainingsmogelijkheden. Je bent van harte welkom!

Voor tarieven klik hier: https://www.fitpunt.nl/over-fitpunt/tarieven-en-vergoeding