Over ons

Met beweging je prettiger voelen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit werkt.
Dat er soms drempels en obstakels zijn om te bewegen, weten wij ook. Om deze reden zijn wij in 2001 gestart met de combinatie Fysiotherapie en Training. Leeftijd maakt niet uit. Van baby tot senior, in onze praktijk aan de Dorpsstraat in Bemmel hebben we alles in huis om jou te kunnen helpen. En ben je om een medische reden niet in staat om naar de praktijk te komen, dan komen we graag bij je aan huis.

Een breed aanbod

Bij Fysiotherapie Fitpunt kunnen we je helpen met individuele behandeling fysiotherapie, kinderfysiotherapie of manuele therapie. Naast de therapie ben je bij ons ook van harte welkom als je wil bewegen. In onze fitnesszaal kan je aan de slag om aan je conditie of fitheid te werken. Daarnaast zijn er specifieke trainingsmogelijkheden zoals groepstraining waarin je samen met mensen die min of meer hetzelfde doel, leeftijd of ziekte hebben aan het bewegen bent. Dit omdat een bepaalde aandoening net een wat andere aanpak kent dan alleen de begeleiding zoals we die geven bij Fitness. Maar ook samen trainen met mensen die voor min of meer hetzelfde doel komen is een reden voor een specifiek programma. Wil je weten waarvoor je allemaal bij ons terecht kunt? Kijk dan eens hier.

De beste therapie door scholing

Omdat wij het belangrijk vinden onze kennis te vergroten, volgen wij regelmatig een scholing. Scholing is een korte opleiding waarmee we up to date blijven en jou de beste therapie kunnen blijven bieden. Iedere therapeut van Fysiotherapie Fitpunt heeft zich gespecialiseerd in een bepaald gebied. Voor de fysiotherapie is dit onder andere COPD en astma, neurorevalidatie bij een beroerte, Parkinson of MS, sportfysiotherapie, knierevalidatie, schouderrevalidatie en arbeidsfysiotherapie. Daarnaast hebben we scholing gevolgd in bepaalde therapievormen. Voorbeelden hiervan zijn kinesiotaping, dry needling en schedelmeting bij voorkeurshouding van zuigelingen. Maar naast deze up to date scholing, bieden wij ook behandeling waarvoor de therapeut een uitgebreide specialistische opleiding heeft gevolgd. Dit wordt ook wel een verbijzondering genoemd. De verbijzonderingen die wij bieden zijn Manuele Therapie en Kinderfysiotherapie. Onze therapeuten zijn allemaal BIG-geregistreerd en lid van het kwaliteitsregister van het KNGF.Wil jij weten waar onze therapeuten zich in hebben gespecialiseerd? We stellen onze medewerkers op deze pagina aan je voor. Ons team van fysiotherapeuten staat voor je klaar. Samen met jou kijken we waar we je mee kunnen helpen. Dit alles natuurlijk wel op basis van deskundige en persoonlijke begeleiding en een gemoedelijke en gezellige sfeer.

Wij hopen dat onze website antwoord geeft op al je vragen. Heb je toch nog een vraag, neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Wij helpen je graag!