Jeugdfitness 10 t/m 15 jaar

Lijkt het je leuk om te fitnessen, maar ben je nog te jong om op de sportschool te mogen trainen? In onze trainingszaal bieden wij op dinsdag van 15.45 tot 16.45 uur Jeugdfitness aan voor kinderen van 10 t/m 15 jaar oud.

Tijdens de training doe je oefeningen op de apparaten om je conditie en kracht te trainen. Daarnaast wordt er vaak individueel of gezamenlijk een parcours gedaan om je extra uit te dagen. Juist de afwisseling maakt de trainingen erg leuk!

Vroeger dachten ze dat fitness niet goed was voor kinderen, maar wetenschap bewijst dat het juist wel goed is om te trainen op deze leeftijd. Met de juiste begeleiding in kleine groepen is het juist heel gezond; de spierkracht en conditie wordt vergroot, je voorkomt en herstelt sneller van blessures. Belangrijk is een trainingsschema speciaal voor jou gemaakt, de juiste techniek en uitvoering van de oefeningen en de begeleiding van de fysiotherapeut.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de Jeugdfitness, meld je dan aan. We maken eerst een afspraak zodat je kunt kennismaken met de trainingstoestellen en gaan we je trainingsschema opstellen. Daarna kan je komen trainen in de groep.

De kosten voor de Jeugdfitness zijn € 95,- per 3 maanden. Voor de intake betaal je éénmalig € 20,-. Via Sjors Sportief is er een korting. Kijk maar eens op de site van Sjors Sportief Jeugdfitness (sjorssportief.nl).