Medewerkers

 
 • Sander Schinkel
  Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT, aangesloten bij ParkinsonNet

  Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Je zou me kunnen omschrijven als een generalist met specifiek aandachtsgebied de behandeling van mensen met COPD of Parkinson. Ik ben geregistreerd als manueel therapeut waarvoor ik de master opleiding aan de SOMT hebt afgerond. Hierbij onderscheid ik mij door behandeling van klachten in de mond-kaakregio. Daarnaast maak ik gebruik van dry needling. 

  Aanwezig: maandag t/m vrijdag 

 • Gerdien Lolkema
  Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT

  Als master manuele therapie heb ik mij volledig gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten in de rug, nek of schouder. Daarnaast heb ik de opleiding Kinder Manuele Therapie afgerond. Hierbij werk ik veel samen met de kinderfysio-therapeut. 

   

   

   

   

  Aanwezig: maandag, donderdag en vrijdag

 • Lisanne van Oppenraaij
  Algemeen fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, kinderbekkenfysiotherapeut

  Bij Fysiotherapie Fitpunt ben ik verantwoordelijk voor de behandeling van kinderen. Naast de individuele behandeling geef ik ook babymassage, peutergym en verzorg ik de Zwanger en Fit training. Op de basisscholen begeleid ik kinderen en docenten bij vragen over de fijne motoriek of het schrijven. Vanuit mijn specialisatie kinderbekkenfysiotherapie begeleid ik kinderen met bijvoorbeeld problemen met zindelijk worden, bedplassen of chronische buikpijnklachten zonder aantoonbare oorzaak. 

   

  Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag

 • Bart Wasseveld
  Algemeen fysiotherapeut

  Bewegen staat in mijn behandelingen centraal. De combinatie van de individuele behandelingen en het begeleiden bij de fitnesstraining past erg goed bij mij. Bij Fysiotherapie Fitpunt hou ik mij met name bezig met de begeleiding van de revalidatie na bijvoorbeeld een operatie of sportblessure. In augustus 2021 ben ik begonnen met de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN.

  Aanwezig: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

 • Demi Beumer
  Algemeen fysiotherapeut en Master Kinderfysiotherapeut i.o.

  .

  Leren door oefenen is waar ik vaak binnen de behandeling het accent  op leg. Naast de algemene fysiotherapie en de belegeleiding van de Fitness, richt ik me voornamelijk op de behandeling van kinderen. Hierbij zie ik vooral peuters die bijvoorbeeld moeite hebben met bewegen of vaak vallen. Ook zie ik veel tieners in de leeftijd van 12 tot 16 jaar die last hebben van groei- of houdingsgerelateerde pijn. Naast mijn werk volg ik de opleiding tot Master Kinderfysiotherapeut.

  Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

 • Karin Schinkel
  Praktijkmanager

  Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de facturatie en administratie, de inrichting en het onderhoud van de praktijk. Daarnaast verzorg ik de website en nieuwsbrief. Zijn er vragen over facturen of de automatische incasso, mail ze dan naar info@fitpunt.nl en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

   

  Aanwezig: maandag t/m zaterdag