Medewerkers

 
 • Sander Schinkel
  Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT

  Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Je zou me kunnen omschrijven als een generalist met een specialisatie voor manuele therapie waarvoor ik de master opleiding aan de SOMT hebt afgerond. Hierbij onderscheid ik mij door behandeling van klachten in de mond-kaakregio. Daarnaast maak ik gebruik van dry needling.

  Aanwezig: maandag t/m zaterdag 

 • Irma Jansen
  Algemeen fysiotherapeut

  Bij Fysiotherapie Fitpunt ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Met korte bij- en nascholing in o.a. de kinesiotaping en lymfdrainage heb ik mijn kennis en vaardigheden al uitgebreid. De afwisseling van individuele behandeling met het begeleiden van groepen vind ik in deze fase van mijn carrière erg leuk en biedt mij de mogelijkheid om een goede keus te maken in welke richting ik me uiteindelijk wil specialiseren.

  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

   

   

 • Lynn van Neerven
  Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT

  Als master manuele therapie heb ik mij volledig gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten in de rug, nek of schouder. Hierbij gaat mijn specifieke aandacht uit naar de behandeling van kinderen, vrouwen met zwangerschap gerelateerde rugklachten en mensen met hoofdpijnklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met duizeligheid en hoofdpijnklachten.

  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 • Lisanne van Oppenraaij
  Algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut

  Bij Fysiotherapie Fitpunt ben ik verantwoordelijk voor de behandeling van kinderen. Naast de individuele behandeling geef ik ook babymassage, peutergym en fysio-logo training. Op de basisscholen begeleid ik kinderen en docenten bij vragen over de fijne motoriek of het schrijven. Naast de behandeling van de kinderen verzorg ik de begeleiding van de Zwanger en Fit training.

   

  Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag

 • Karin Coeymans
  Algemeen fysiotherapeut

  Mijn specifieke aandachtsgebied is de Revalidatie Thuis van neurologische, orthopedische, chirurgische en interne (cardiologische en oncologische) patiënten. Veel van mijn werk doe ik bij de mensen thuis. Samen gaan we in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag met als doel om je beter te kunnen laten functioneren in het dagelijks leven of de eerste stappen in je revalidatie te maken.

  Aanwezig: maandag t/m vrijdag

 • Karin Schinkel
  Praktijkmanager

  Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de facturatie en administratie, de inrichting en het onderhoud van de praktijk. Daarnaast verzorg ik de website en nieuwsbrief. Zijn er vragen over facturen of de automatische incasso, mail ze dan naar info@fitpunt.nl en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Aanwezig: maandag t/m zaterdag