Medewerkers

 
 • Sander Schinkel
  Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT

  Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Je zou me kunnen omschrijven als een generalist met een specialisatie voor manuele therapie waarvoor ik de master opleiding aan de SOMT hebt afgerond. Hierbij onderscheid ik mij door behandeling van klachten in de mond-kaakregio. Daarnaast maak ik gebruik van dry needling.

  Aanwezig: maandag t/m zaterdag 

 • Irma Jansen
  Algemeen fysiotherapeut

  Bij Fysiotherapie Fitpunt ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Na mijn opleiding heb ik mijn kennis uitgebreid met korte bij- en nascholing in o.a. de kinesiotaping, lymfdrainage en behandeling van patiënten met niet aangeboren hersenletsel. In augustus 2020 ben ik begonnen aan de master bekkenfysiotherapie. Deze opleiding hoop ik in 2023 af te ronden. Gedurende de opleiding kan ik al gelijk het geleerde in de praktijk uitvoeren.

  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 • Gerdien Lolkema
  Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT

  Als master manuele therapie heb ik mij volledig gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten in de rug, nek of schouder. Daarnaast heb ik de opleiding Kinder Manuele Therapie afgerond. Hierbij werk ik veel samen met de kinderfysiotherapeut. 

   

   

   

  Aanwezig: maandag, donderdag en vrijdag

 • Lisanne van Oppenraaij
  Algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut

  Bij Fysiotherapie Fitpunt ben ik verantwoordelijk voor de behandeling van kinderen. Naast de individuele behandeling geef ik ook babymassage, peutergym en fysio-logo training. Op de basisscholen begeleid ik kinderen en docenten bij vragen over de fijne motoriek of het schrijven. Naast de behandeling van de kinderen verzorg ik de begeleiding van de Zwanger en Fit training.

  Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag

 • Bart Wasseveld
  Algemeen fysiotherapeut

  Bewegen staat in mijn behandelingen centraal. De combinatie van de individuele behandelingen en het begeleiden bij de fitnesstraining past erg goed bij mij. Bij Fysiotherapie Fitpunt hou ik mij met name bezig met de begeleiding van de revalidatie na bijvoorbeeld een operatie of sportblessure. In augustus 2021 ben ik begonnen met de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN.

  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag

 • Karin Schinkel
  Praktijkmanager

  Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de facturatie en administratie, de inrichting en het onderhoud van de praktijk. Daarnaast verzorg ik de website en nieuwsbrief. Zijn er vragen over facturen of de automatische incasso, mail ze dan naar info@fitpunt.nl en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Aanwezig: maandag t/m zaterdag