Medewerkers

 
 • Sander Schinkel
  Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT

  Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Je zou me kunnen omschrijven als een generalist met een specialisatie voor manuele therapie waarvoor ik de master opleiding aan de SOMT hebt afgerond. Hierbij onderscheid ik mij door behandeling van klachten in de mond-kaakregio. Daarnaast maak ik gebruik van dry needling.

  Aanwezig: maandag t/m zaterdag 

 • Tijmen Schuurkamp
  Algemeen fysiotherapeut

  Ik ben begonnen als stagiair bij Fitpunt maar ben inmiddels afgestudeerd. Nu begeleid ik als fysiotherapeut de fitnesstraining op maandagavond en donderdagavond.


  Aanwezig: maandagavond en donderdagavond

   

   

 • Lisanne van Oppenraaij
  Algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut

  Bij Fysiotherapie Fitpunt ben ik verantwoordelijk voor de behandeling van kinderen. Naast de individuele behandeling geef ik ook babymassage, peutergym en fysio-logo training. Op de basisscholen begeleid ik kinderen en docenten bij vragen over de fijne motoriek of het schrijven. Naast de behandeling van de kinderen verzorg ik de begeleiding van de Zwanger en Fit training.

   

  Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag

 • Lynn van Neerven
  Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT

  Als master manuele therapie heb ik mij volledig gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten in de rug, nek of schouder. Hierbij gaat mijn specifieke aandacht uit naar de behandeling van kinderen, vrouwen met zwangerschap gerelateerde rugklachten en mensen met hoofdpijnklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met duizeligheid en hoofdpijnklachten.

  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 • Maike Schouten
  Algemeen fysiotherapeut, handfysiotherapeut

  Mijn specialisatie is handfysiotherapie. Deze specialisatie richt zich op het behandelen van klachten in de hand, pols of arm. Dit kan na een blessure, een operatie of bij verwondingen. Maar ook bij chronische klachten ten gevolge van bijvoorbeeld overbelasting, reuma of artrose kan ik je goed helpen. Indien nodig kan ik een spalk of brace aanmeten.

  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 • Karin Coeymans
  Algemeen fysiotherapeut

  Mijn specifieke aandachtsgebied is de Revalidatie Thuis van neurologische, orthopedische, chirurgische en interne (cardiologische en oncologische) patiënten. Veel van mijn werk doe ik bij de mensen thuis. Samen gaan we in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag met als doel om je beter te kunnen laten functioneren in het dagelijks leven of de eerste stappen in je revalidatie te maken.

  Aanwezig: maandag t/m vrijdag

 • Angelique Grootfaam
  Algemeen fysiotherapeut

  Naast mijn werkzaamheden bij stichting Kalorama ben ik bij Fysiotherapie Fitpunt werkzaam in de Revalidatie Thuis. Voor de behandelingen kom ik met name bij de mensen thuis in Elst en Arnhem Zuid. Met een persoonlijke begeleiding en kleine veranderingen kunnen we vaak een groot effect bereiken. Juist dit maakt dat het zelfstandig thuis blijven wonen mogelijk is.  

  Aanwezig: maandag, woensdag, vrijdag.

 • Karin Schinkel
  Praktijkmanager

  Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de facturatie en administratie, de inrichting en het onderhoud van de praktijk. Daarnaast verzorg ik de website en nieuwsbrief. Zijn er vragen over facturen of de automatische incasso, mail ze dan naar info@fitpunt.nl en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Aanwezig: maandag t/m zaterdag