Update ivm coronamaatregelen

In de afgelopen week is meer duidelijk geworden wat het coronavirus betekent voor de praktijk. Het meest belangrijk is dat de praktijk open mag blijven en wij de medisch noodzakelijke zorg kunnen blijven geven. Hierbij blijven wij wel de richtlijnen van het RIVM volgen. 

Fysiotherapie gaat door

Van maandag tot en met vrijdag zijn we voor individuele behandeling fysiotherapie aanwezig. Hierbij nemen we uiteraard alle zorgvuldigheid met betrekking tot de hygiëne in acht. Daarnaast hebben de zorgverzekeraars ‘behandeling op afstand’ mogelijk gemaakt. Dit betekent dat een behandeling ook kan bestaan uit een telefonisch consult of beeldbellen.

Ook voor nieuwe klachten waarvan je denkt dat wij je goed kunnen helpen/in kunnen adviseren kan je contact openen. Naast het feit dat je hopelijk snel weet waardoor de klachten komen en wat je het beste kan doen, ontlast je hiermee ook nog eens de huisarts.

Omdat wij beperkte zorg leveren, zijn we ook beperkt aanwezig. We streven ernaar om in ieder geval van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 aanwezig te zijn om de telefoon aan te nemen. Voor de behandelingen zijn de openingstijden ruimer.  Zijn we niet aanwezig, spreek dan de voicemail in zodat we je terug kunnen bellen of stuur een mailtje naar info@fitpunt.nl.


Geen training in groepen

Ook al trainen we in kleine groepen en zijn we misschien geen sportschool, toch moeten we ons houden aan de regels. Dit betekent dat alle trainingen in ieder geval tot 6 april worden geannuleerd.

Hoe het vanaf 6 april zal zijn, moeten we afwachten. In ieder geval zullen we de incasso van april uitstellen tot meer bekend is. De gemiste lessen van maart blijven uiteraard staan en kunnen later worden ingehaald. 


Blijf bewegen

Omdat het sporten momenteel niet mogelijk is terwijl het bewegen wel belangrijk is, hebben wij zitten brainstormen waarmee we je zouden kunnen helpen. Tijdens de training worden er regelmatig circuitjes gedaan. Het 7 minuten work-out schema is een prima manier om je kracht te kunnen blijven trainen.

http://www.carlijnephilips.nl/wp-content/uploads/2014/01/Screen-Shot-2013-05-14-at-10.20.02-AM-e1368552273489.png

Wil je echter een meer specifiek schema, stuur dan een mailtje. Vermeld daar in wat je specifiek zou willen trainen. Wij zullen je dan een schema met oefeningen sturen.

 

Geplaatst op 22 maart 2020

 

 

 

 

 

terug naar het nieuwsoverzicht