Achter de praktijk hebben we een terrein ingericht waar we met maximaal 8 mensen tegelijk kunnen trainen. Hierdoor is er voor iedereen voldoende overdekte ruimte rekening houdend met de 1,5 meter afstand.

De training die we bieden is een circuittraining. Elke training duurt ongeveer een uur en heeft veel variatie aan oefeningen. Uiteraard houden we bij de keuze van de oefeningen rekening met de deelnemers aan de training en daar waar nodig passen we de oefening aan.

Voor de maand juni is deelname aan de buitentraining alleen mogelijk voor mensen die in maart 2020 ook bij ons trainden. Aan de deelname zijn in juni geen kosten verbonden. 

Heb jij zin om weer te trainen?

Kijk dan op de website voor de trainingstijden https://www.fitpunt.nl/teams. Bel vervolgens even naar de praktijk om je op te geven. Wij kijken er naar uit om je weer te ontmoeten!

Omdat we starten met het buiten trainen, stopt de live online training. Zolang de fitness binnen nog niet mogelijk is, zullen we wel regelmatig een nieuw trainingsprogramma toevoegen bij ‘Trainen wanneer het jou uitkomt’.