Volg online live je Fitpunttraining

Nu het door de maatregelen rondom het coronavirus crisis niet mogelijk is om in de praktijk te komen trainen, gaan wij graag de uitdaging met je aan om een online live Fitpunttraining te bieden voor het verbeteren van de fitheid en bewegelijkheid. Hierbij maakt het niet uit hoe oud je bent of bijvoorbeeld om een medische reden beperkingen hebt. Samen kijken we wat mogelijk is en of we nog een stapje verder kunnen gaan. Dit alles natuurlijk wel op basis van deskundige en persoonlijke begeleiding.

Door middel van beeldbellen in groepsverband bieden we training voor groepen van maximaal 8 deelnemers aan. Hierdoor blijft er altijd voldoende tijd en aandacht voor je begeleiding. Ook vergroot het de mogelijkheden om contact met de medesporters te hebben. Hierdoor is de live Fitpunttraining ook gezellig en meer dan alleen maar sporten.

Om deel te kunnen nemen aan de live Fitpunttraining is het belangrijk dat je Microsoft-teams op je pc, laptop, tablet of smartphone met camera en microfoon hebt geïnstalleerd.  Voor het downloaden van de software kun je deze link gebruiken; https://products.office.com/nl-nl/microsoft-teams/download-app.

Het rooster voor de live Fitpunttraining 

dag                           tijd              soort training                   deelnemen   

dinsdag                   12.30            senioren fit                       aanmelden mogelijk

dinsdag                   13.30            circuittraining                   aanmelden mogelijk

donderdag              09.00            kracht en balans              op uitnodiging

vrijdag                    13.30            circuittraining                   aanmelden mogelijk

zaterdag                  07.30           kracht en conditie            op uitnodiging

Wil je je aanmelden voor een training, stuur dan een mail naar praktijk@fitpunt.nl