Welkom bij Fitpunt

Omdat wij graag willen dat het mogelijk blijft dat mensen naar de praktijk kunnen komen, is het belangrijk dat iedereen zich aan de algemene afspraken houdt. Indien je (lichte) symptomen van neusverkouden, hoesten, benauwdheid of koorts hebt of de afgelopen 24 uur hebt gehad, gaan we er van uit dat je thuis blijft. 

Belangrijk is verder dat je rekening houdt met de extra maatregelen; desinfecter bij binnenkomst direct je handen en neem een eigen handdoek of badlaken mee. Probeer zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden. Het gebruik van een mondmasker is niet verplicht.

Natuurlijk kan het voorkomen dat je klachten hebt of dat je in verband met je gezondheid niet naar de praktijk kan of durft te komen.

Beeldbellen
Met beeldbellen bieden we je een oplossing. Voor het beeldbellen maken we gebruik van CLICKDOC VIDEOCONSULT. CLICKDOC VIDEOCONSULT is gemaakt binnen een medische context en beantwoordt aan hoge veiligheidsnormen. Dat is meer dan veilig alleen; het is AVG-proof.

CLICKDOC VIDEOCONSULT werkt via een browser op elk apparaat (notebook, tablet of smartphone) met internetverbinding, microfoon, werkende webcam of geïntegreerde camera. Het wordt in de browser (Chrome, Firefox en Safari) uitgevoerd. Voor jou betekent dit, afgezien van een browser: geen download, geen installatie, geen moeite.

CLICKDOC VIDEOCONSULT is toegankelijk via een login. Voordat we een videoconsult kunnen voeren, moet jij als patiënt ook kunnen inloggen in CLICKDOC VIDEOCONSULT. Hiervoor maken wij toegangsgegevens aan en verzenden deze naar het bij ons bekende e-mailadres. Vervolgens kan je inloggen, plaatsnemen in de virtuele wachtkamer en wachten op onze oproep.

Aan het eind van het telefonisch consult kunnen we je aangeven wat wij denken waardoor de klachten worden veroorzaakt en wat je het beste kan doen om tot herstel te komen. Dit consult brengen wij bij jouw zorgverzekeraar in rekening en wordt vergoed als een telefonisch consult fysiotherapie.

Verder zullen wij het beeldbellen ook inzetten indien je niet naar de praktijk kan komen en dit op de dag van de afspraak afmeldt. Helaas is het niet altijd mogelijk de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen. Conform de algemene huisregels, zou in dit geval het consult bij jou als patiënt in rekening worden gebracht. In het geval van een beeldbel-afspraak kunnen de kosten bij de zorgverzekering in rekening worden gebracht.