Het buiten trainen is individueel of in tweetallen mogelijk. Op het terrein achter de praktijk worden de partytenten weer neergezet waarmee onze buitenlocatie weer in ere wordt hersteld. De training duurt 1 uur en wordt begeleid door Bart. Deze training bieden we aan voor het uiterst aantrekkelijke tarief van € 40,- per training. Train je dus met z’n tweeën dan betaal je slechts € 20,- per persoon. Plan je om de week een training dan ben je net zo duur uit als dat je normaal gesproken bent bij 1 training per week. De trainingstijd kan in overleg met Bart worden gepland op de maandagmiddag/avond, dinsdagmiddag, donderdagmiddag/avond of zaterdagochtend.

De online training doen we via Teams. We starten in eerste instantie op de donderdagochtend van 8.45 tot 9.45 uur, maandag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur en zaterdagochtend van 8.00 tot 9.00 uur en van 9.15 tot 10.15 uur. Om de training door te laten gaan, dienen er minimaal 5 en kunnen er maximaal 8 mensen deelnemen.  De kosten voor deze training zijn € 20,- per persoon per maand voor 1 training per week.   

Om je op te geven voor de training kan je naar de praktijk bellen of een mail sturen. Wij hopen op veel respons en zien er naar uit onze trouwe sporters weer tijdens een training te begeleiden.