Revalidatie Thuis

Fysiotherapie Fitpunt biedt als bijzondere dienstverlening Revalidatie Thuis aan. Revalidatie Thuis kan tijdelijk zijn (bijvoorbeeld na een operatie voor een nieuwe heup of knie) maar ook blijvend (bijvoorbeeld na een beroerte, bij MS of Parkinson).
Samen met de fysiotherapeut ga je in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag met als doel om je beter te kunnen laten functioneren in het dagelijks leven of de eerste stappen in je revalidatie te maken. 

Thuis revalideren vraagt om specialistische begeleiding. Vaak zijn er namelijk meerdere factoren die van invloed zijn op het herstel. Maar ook een goede afstemming met bijvoorbeeld de thuiszorg, mantelzorgers en andere zorgverleners is belangrijk voor een goed resultaat. Daarom werken wij intensief samen met onder andere de Buurtzorg, huisartsen, de revalidatie-artsen van Klimmendaal en de diverse specialisten van het CWZ, Rijnstate, Maartenskliniek en Radboud. Daarnaast zijn we aangesloten bij ParkinsonNet, het eerstelijns team NeuroRevalidatie Thuis, de CVA ketenzorg Arnhem-Nijmegen en het MS netwerk Arnhem-Nijmegen.

 

Geplaatst op 2-6-2016
terug naar het nieuwsoverzicht