Goed verzekerd in 2017


Traditioneel is er in december veel aandacht in de media voor het afsluiten van een goede zorgverzekering. Uit onderzoek blijkt dat vergoeding van de behandeling fysiotherapie voor veel mensen een belangrijke reden is om wel of geen aanvullende verzekering af te sluiten. 

Voor 2017 hebben wij weer een overeenkomst afgesloten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie en Manuele therapie wordt voor mensen ouder dan 18 jaar vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je kan dus zelf bepalen voor hoeveel behandelingen jij je wilt verzekeren. En heb je de zorg nodig dan verlenen wij die graag. Voor een objectieve vergelijking verwijzen wij je graag naar: https://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering?cid=sea_google_zorgverzekering&gclid=CO2nit7fy9ACFdU_Gwod-DEEXQ

Recent zijn in de media regelmatig berichten verschenen waarin de fysiotherapeut door de zorgverzekeraar gedwongen wordt om een beperkt aantal behandelingen aan een patiënt te geven. Vanuit onze visie waarin we alleen de medisch noodzakelijke zorg verlenen en veel beroep doen op zelfredzaamheid en eigen vermogen, kunnen wij behandelen op basis van resultaat en wordt een behandeling niet gestopt ten gevolge van door de zorgverzekeraar opgelegde normen.