Het Fitpuntteam

SanderSander Schinkel

Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT.
Als mede-eigenaar van de praktijk ben ik eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Je zou me kunnen omschrijven als een generalist met een specialisatie voor manuele therapie waarvoor ik de master opleiding aan de SOMT hebt afgerond. Hierbij onderscheid ik mij door behandeling van klachten in de mond-kaakregio. Daarnaast maak ik gebruik van dry needling.
Aanwezig: maandag t/m zaterdag. 

LisanneLisanne van Oppenraaij

Algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut.
Bij Fysiotherapie Fitpunt is Lisanne verantwoordelijk voor de behandeling van kinderen. Naast de individuele behandeling geeft zij ook babymassage, peutergym en fysio-logo training. Op de basisscholen begeleidt Lisanne kinderen en docenten bij vragen over de fijne motoriek of het schrijven. Naast de behandeling van de kinderen verzorgt zij de begeleiding van de Zwanger en Fit training.
Lisanne is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

LynnLynn van Neerven

Algemeen fysiotherapeut en master manuele therapie SOMT.
Als master manuele therapie heeft Lynn zich volledig gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten in de rug, nek of schouder. Hierbij gaat haar specifieke aandacht uit naar de behandeling van kinderen, vrouwen met zwangerschap gerelateerde rugklachten en mensen met hoofdpijnklachten. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met duizeligheid en hoofdpijnklachten. Ook Lynn past dry needling regelmatig toe binnen de behandeling.
Lynn is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Karin CKarin Coeymans

Algemeen fysiotherapeut.
Karin komt voornamelijk bij de mensen aan huis. Haar specifieke aandachtsgebied is de Revalidatie Thuis van neurologische, orthopedische, chirurgische en interne (cardiologische en oncologische) patiënten. Karin is aangesloten bij onder andere het parkinsonnetwerk “Parknet” en neurologisch netwerk Arnhem en Nijmegen. Samen met de cliënten en andere zorgverleners gaat ze in de voor de patiënt vertrouwde omgeving aan de slag met als doel de mensen beter te kunnen laten functioneren in het dagelijks leven of de eerste stappen in de revalidatie te maken. Karin werkt op maandag t/m vrijdag. Wil je haar direct spreken dan kun je haar berieken op telefoonnummer 06-53 30 35 04. 

MaikeMaike Schouten

Algemeen fysiotherapeut, handfysiotherapeut.
Maike heeft zich gespecialiseerd in de handfysiotherapie. Deze specialisatie richt zich op het behandelen van klachten in de hand, pols of arm. Dit kan na een blessure, een operatie of bij verwondingen. Maar ook bij chronische klachten ten gevolge van bijvoorbeeld overbelasting, reuma of artrose kan zij je goed helpen. Indien nodig kan ze een spalk of brace aanmeten. Daarnaast heeft Maike de opleiding neurorevalidatie succesvol afgerond en is zij verantwoordelijk voor de begeleiding van de Seniorenfit en Neurorevalidatie in de praktijk.
Maike is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

TijmenTijmen Schuurkamp

Algemeen fysiotherapeut i.o.
Op dit moment volgt Tijmen de opleiding Fysiotherapie aan de HAN. Hij is begonnen als stagiair bij Fitpunt en hoopt medio juli 2018 af te studeren. Momenteel begeleidt hij de fitnesstraining op de maandag- en donderdagavond.

AngeliqueAngelique Grootfaam

Algemeen fysiotherapeut.
Angelique is bij Fysiotherapie Fitpunt werkzaam in de Revalidatie Thuis waar zij met name bij de mensen in Elst en Arnhem Zuid aan huis komt. Naast deze werkzaamheden werkt zij ook bij stichting Kalorama. Angelique werkt voornamelijk op woensdag en vrijdag voor Fitpunt.